Седмичен хороскоп за 15-21 юли

Овен


Живот:  Мечтаете да избягате от скучната си ежедневна рутина и наистина искате да отидете на почивка. През последните няколко седмици сте работили много усилено и заслужавате почивка от стреса и тревогите, които изпитвате.

Любов:  Вашите настроения ще бъдат много изменчиви тази седмица; един ден ще бъдете сияещи от радост и следващия ще се почувствате напълно обратно. Вашите приятели и семейство ще се борят да намерят правилния начин да говорят с вас.
                Телец

Живот:  Имате много планове и мечти в главата си, но финансово ще преминете през труден период тази седмица. Животът е за избор  и понякога трябва да вземете някои трудни решения, за да излезете по-силно от другата страна.
Любов: Вашата независимост е важна за вас и тази седмица ще имате нужда от малко време.  Вие обикновено сте общителен и весел,  но бидейки заобиколен от прекалено много хора, вие облекчавате и се изтощавате.

Близнаци


Живот: Тази седмица ще се чувствате напълно непобедим! Ще работите по-усърдно от всякога  и все пак ще успеете да се забавлявате и да се отпуснете. Наистина искате да се отпуснете и да се забавлявате.

Любов:  Вашите семейни отговорности могат да попречат на вашите планове тази седмица. Ако искате да извлечете максимума от семейството си и любовния си живот, трябва да организирате времето си по-добре.

Рак


Живот:  Тази седмица вашият професионален живот ще бъде предизвикателство за вас и ще се почувствате като,че ли никой не ви оценява. Отидете там,където се почувствате щастливи като мислите за бъдещите си планове и се опитайте да се отпуснете.

Любов: Желанието и страстта, което чувствате за партньора си, ще се покачи тази седмица. Не бъдете срамежливи кажете и покажете  чувствата си без да се притеснявате.

Лъв


Животът: Марс и Уран ще увеличат натиска и стреса за тази седмица. Поддържането на хладнокръвие е сложно за вас и за съжаление можете да вземете ужасни решения , за които ще съжалявате.Но не се притеснявайте занапред всичко ще се оправи.

Любов:  Не бъдете срамежливи,първо може да не успеете, но не се отказвайте. Избягвайте да влизате в ненужни конфликти, които само ще ви вредят.

Дева


Живот: Вашето колебливо отношение ще ви се отрази лошо.  Време е да решите какво искате!

Любов: Приближете се към проблемите на връзката си със зряла нагласа и изберете да обсъждате, вместо да спорите. Ако нямате приятел/ка, уикендът може да ви донесе отлични романтични изненади.


Везни



Живот: Когато става въпрос за професионалния живот,вие се чувствате демотивирани и уморени. Имате нужда от почивка,релакс и море.


Любов:  Можете да почувствате ревност за закачливото поведение на партньора ви тази седмица, но и вие знаете, че партньорът ви истински обича. 

Скорпион



Живот: Финансово, нещата няма да са ясни за вас тази седмица и определено ще трябва да  държите под око вашите навици за разходи. Време е да поемете контрола над вашите сметки и да решите какво е необходимо и какво не.

Любов:  Ако сте във връзка, вашият партньор ще иска да ви съблазни тази седмица и ще ви спечели отново. Скорпиони,които нямат гаджета времето ви е дошло да намерите любовта,повярвайте ще бъдете щастливи.

Стрелец



Живот:  Юпитер и Марс ви насърчават да продължите напред с плановете и амбициите си.  Обичате да мечтаете  и винаги се стремите високо въпреки трудностите, с които се сблъсквате. Проблемът с такива големи мечти е да ги осъществим.

Любов: Обичате да вървите нагоре,затова ще спечелите. Вашата душа обича да пътува, за да проучи различни култури и страни.

Козирог



Живот:  Въпреки разочарованието и трудностите, Сатурн и Нептун ще ви помогнат да  преоткриете вярата, която сте загубили. Ако възнамерявате да започнете ново бизнес начинание, сега е идеалното време да направите ход.

Любов: Вашият взискателен характер може да влоши връзката ви. Приемате много сериозно любовта и приятелството и не губете времето си с хора, които не ви заслужават.

Водолей



Живот:  Идеята за харчене на пари ще бъде много изкушаваща тази седмица, особено ако наскоро обмисляте да  инвестирате в нов проект. Блестящите неща ще ви хванат през очите ; било то нова кола или скъпи нови дрехи.

Любов: Съмненията във връзката ви започват да се появяват и ако сте неженени, някой по време на работа би могъл да предизвика вашия интерес. Вие сте истински вярващ в любовта от пръв поглед  и винаги избирате да следвате сърцето си.

Риби



Живот: Вие достигате до звездите тази седмица и нищо не може да ви задържи! Въпреки че се страхувате и се  притеснявате, че няма да можете да преследвате мечтите си,  веднъж завинаги ще поставите тревогата си встрани.

Любов: Вашият партньор обича да показва обичта си, като ви купува скъпи подаръци. Ще се почувствате по-близо от всякога до партньора си по  време на ваканция и искрата ще бъде възобновена.

Коментари