Любовен хороскоп за месец август 2019


Овен 

Усмихнете се! Месец август ще бъде изпълнен с хубави моменти и любовни приключения.Любовта ще дойде при вас и определено ще си заслужава.


Телец 

Ако до момента сте имали някакви колебания и сте се чудили дали да послушате сърцето, или ума си, то през август драмите свършват. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Разбира се, няма да липсват и сътресения, но го приемете с гордо вдигната глава и поемете отговорност.


Близнаци

Очаква ви много интересен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас. Важно е да отворите очите и сърцето си за отговора, който е бил пред вас толкова дълго време.


Рак

Вие сте умни и достатъчно добре познавате себе си. Доверявайте се повече на хората от близкото ви обкръжение, има причина те да са там. Ако имате сложен казус – потърсете съвет.


Лъв

Месецът на огнената зодия ще премине в купони и незабравими приключения. Радвайте се на слънцето и бъдете щедри към околните.


Дева

Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум.Не взимайте прибързани решения, преди да изясните собствените си чувства.


Везни

Месецът ще бъде пъстър за представителите на зодия Везни. Ще има от всичко по малко, така че просто си налейте една чаша вино и се усмихвайте на света.


Скорпион

Приберете жилото, всичко този месец ще бъде повече от розово. Красиви залези и щури спомени ще преобладават през август за зодия Скорпион.


Стрелец
Вие сте настроени мечтателски, а любовният ви живот става горещ. Чудите се каква е връзката между двете? Голяма! Опитайте се да реализирате и най-смелите си мечти.


Козирог

Романтичният ви живот ще бъде изключително щур. Освен нежните моменти, които ви очакват, ще преоткриете стари приятели и определено ще имате хубави преживявания.


Водолей

Този месец има тенденция да бъде много романтичен за вас, само ако се фокусирате върху енергията между вас и партньора. Опитайте се да четете между редовете, да предвиждате настроенията му и да усещате интуитивно желанията му.

Риби
Ще преживеете един от най-хубавите месеци за 2019 година. Каквото и да започнете, ще се увенчае с невероятен успех.

Коментари